•  

  Revoluţia votului începe cu tine

  Bine ai venit în Voteşti! Aici este locul exclusiv al celor care votează!

  Indiferent cum: pro sau contra unui candidat sau – pur şi simplu – împotriva a orice! Aici eşti liber să validezi, dar şi să anulezi orice şi pe oricine prin votul tău! Un candidat carismatic, o idee măreaţă, un sistem mai eficient, o lume mai bună, un viitor mai promiţător sau o viaţă mai frumoasă! Toate acestea se pot transforma în realitate prin exercitarea dreptului de a vota. Totodată, reversul acestora – de exemplu, un candidat malefic sau un sistem manipulator -  poate fi blocat tot prin puterea votului!

  Voteşti este spaţiul virtual al tuturor celor cărora le pasă! Voteşti îi unifică pe toţi românii pro-activi din spaţiul real cu scopul asumat şi aplicat de a încuraja dreptul constituţional de a vota! TU ce faci cu singura ta putere pe care ţi-a dăruit-o cu adevărat democraţia?

  După aproape jumătate de secol, în care părinţii şi bunicii tăi nu au putut vota din cauza cumplitului regim comunist, din 1990 încoace fragila democraţie a rezistat şi datorită votului liber! Dincolo de controverse, frustrări, împliniri pasagere, amăgiri şi dezamăgiri, TU nu te-ai resemnat! După 25 de ani de schimbări în rău şi de pseudo-schimbări în bine, TU ştii că un singur lucru nu s-a schimbat: votul liber! Iar puterea de a vota nu ţi-o poate lua nimeni…

  Aici, în Voteşti, TU nu laşi pe nimeni altcineva să hotărască pentru tine! Dacă ai face-o, ar fi ca şi cum ţi-ai anula toate idealurile şi visurile! Atât ale tale, cât şi ale celor care vin după tine! TU hotărăşti ce fel de ţară vrei să laşi copiilor tăi! Poate că unii nu ştiu, nu vor să afle sau, pur şi simplu, nu le pasă că pentru această libertate a votului s-a plătit, cândva, cu viaţa… Dar poate că, în noiembrie, la aproape un sfert de secol de la Revoluţia din 1989, TU poţi înfăptui, împreună cu noi, o nouă revoluţie! Iar aici în Voteşti noi declanşăm “Revoluţia Votului”!

  Alătură-te demersului nostru şi visul se poate transforma în realitate: cea mai mare prezenţă la vot din istoria post-decembrista! Vino în Voteşti, spaţiul virtual cu mare suprapunere în realul urban, care a abolit absenteismul! Şi, nu uita motivaţia esenţială a iniţiativei noastre care poate schimba neaştept de multe:

  REVOLUŢIA VOTULUI ÎNCEPE CU TINE!

vreaupresedinte.ro

 

SONDAJ. Ar trebui să se retragă Ion Iliescu din viaţa politică? VOTEAZĂ

4 dec 2014 12413 afisari
SONDAJ. Ar trebui să se retragă Ion Iliescu din viaţa politică? VOTEAZĂ

Pierderea alegerilor prezidenţiale de Victor Ponta a generat în PSD, în locul unei analize profunde despre cauzele eşecului, un simpozion de partid privind rolul nefast al „comunistului Iliescu” asupra candidatului social-democrat. După ce i s-a cerut să plece din partid, preşedintele de onoare al PSD a venit cu o replică extrem de dură pe blogul personal, în care îi avertizează pe cei care au pierdut alegerile că nu merg pe drumul potrivit.

Retragerea lui Ion Iliescu, cerută la câteva ore după prima analiză făcută de PSD despre cauzele eşecului, stârneşte în continuare valuri în partid. Chiar dacă Liviu Dragnea a bătut în retragere, afirmând explicit că Ion Iliescu nu are nicio vină în pierderea alegerilor, tema este în continuare de actualitate în PSD. Ion Iliescu nu a rămas dator colegilor săi, afirmând într-o scrisoare că nu acceptă să primească sfaturi de la oameni care şi-au cumpărat un partid. Generaţiile din PSD explică diferit rolul avut de Iliescu în campania prezidenţială, dar şi viitorul acestuia în PSD. „Acum se conturează la vârful partidului scuza că Victor Ponta ar fi pierdut pentru că eu aş fi comunist, ceea ce ar afecta imaginea partidului. Este o mizerie, şi un act de laşitate", contraatacă Ion Iliescu.

Ar trebui să se retragă Ion Iliescu din viaţa politică?

Comentarii