•  

  VREAU

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume.

  Vreau să cresc, să visez, să aleg.

  Dacă spui acum aceste trei lucruri simple, cine aude vocea ta?

  Ai vrut libertate şi ţi-au dat linişte. Liniştea lor. Ai vrut schimbare şi ţi-au dat oamenii. Oamenii lor. Ai vrut să trăieşti bine şi ţi-au spus bine. Binele lor.

  Au trecut 25 de ani, iar viaţa ta a ajuns viitorul lor.

  După 25 de ani, îţi vor cere din nou să speri.

  Azi, poţi să ieşi din rând. Să le faci o surpriză. Să nu mai aştepţi. Să nu te mai plângi. Să le spui în faţă: vreau să-mi iau viaţa înapoi.

  E simplu: azi, eu vreau să fiu preşedinte. Azi, eu ştiu ce vreau. Şi nu sunt singur. Azi, în România mea, te vreau şi pe tine preşedinte. Eu, tu, noi avem azi puterea. Alege! Fă-ţi ziua de mâine mai fericită decât ziua de azi.

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume. Vreau.

Cu Gândul la România

Prezenţă la vot istorică - aproape 11,5 de milioane de alegători au votat

16 nov 2014 612 afisari
Prezenţă la vot istorică - aproape 11,5 de milioane de alegători au votat

Prezenţa la vot, la ora 21:00, după închiderea urnelor, a fost de 62%, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central.

În cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din 2009, prezenţa la vot la ora 21:00 a fost de 56,99%. Comparativ cu primul tur al alegerilor, de pe 2 noiembrie, prezenţa la vot a crescut cu aproximativ zece procente, prezenţa la vot de atunci fiind de 52,31%, adică puţin peste 9,5 milioane de români.

Concret, potrivit BEC, au votat 11.341.521 de alegători.

Prezenţa la vot în Capitală până la ora 21.00 a fost de 65,53%, conform datelor preliminare, procentul fiind mai mare decât la turul I al alegerilor prezidenţiale, din 2 noiembrie, când s-au prezentat la urne, până la aceeaşi oră, 54,29% dintre alegători.

Cea mai mare pondere a alegătorilor care s-au prezentat la urne s-a înregistrat în Sectorul 1 - 72,6%, iar cea mai mică, în Sectorul 3 - 59,98%.

 

Alte articole recomandate

Comentarii