•  

  VREAU

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume.

  Vreau să cresc, să visez, să aleg.

  Dacă spui acum aceste trei lucruri simple, cine aude vocea ta?

  Ai vrut libertate şi ţi-au dat linişte. Liniştea lor. Ai vrut schimbare şi ţi-au dat oamenii. Oamenii lor. Ai vrut să trăieşti bine şi ţi-au spus bine. Binele lor.

  Au trecut 25 de ani, iar viaţa ta a ajuns viitorul lor.

  După 25 de ani, îţi vor cere din nou să speri.

  Azi, poţi să ieşi din rând. Să le faci o surpriză. Să nu mai aştepţi. Să nu te mai plângi. Să le spui în faţă: vreau să-mi iau viaţa înapoi.

  E simplu: azi, eu vreau să fiu preşedinte. Azi, eu ştiu ce vreau. Şi nu sunt singur. Azi, în România mea, te vreau şi pe tine preşedinte. Eu, tu, noi avem azi puterea. Alege! Fă-ţi ziua de mâine mai fericită decât ziua de azi.

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume. Vreau.

Cu Gândul la România

Gluma făcută de Klaus Iohannis în direct, după ce a aflat că a pierdut alegerile în Zimbabwe

7 nov 2014 1236 afisari
Gluma făcută de Klaus Iohannis în direct, după ce a aflat că a pierdut alegerile în Zimbabwe

Candidatul Alianţei Creştin-Liberale, Klaus Iohannis, a ieşit la atac pentru a avea câştig de cauză în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. După ce Victor Ponta a câştigat în Republica Moldova, liderul liberal a spus că nefiind o diferenţă foarte mare între cei doi, poate recupera.

Oricum, mai spune el, în alte state a câştigat alegerile detaşat.

"Diferenţa e mică, nu e o mare filozofie, dar în alte locuri, spre exemplu Munchen, eu am luat 70 la sută şi Ponta 5%. Acelaşi rezultat bun l-am obţinut şi la Paris, şi la Londra, şi la Graz, şi la Boston şi peste tot am câştigat în secţiile din diaspora. Sunt foarte puţine unde a câştigat dl. Ponta majoritatea voturilor", a spus Iohannis, invitat la Digi 24.

În replică, jurnalistul Emil Hurezeanu i-a dat exemplul din Zimbabwe, unde Victor Ponta a câştigat cu 6 voturi, în timp ce candidatul ACL nu a luat niciunul.

„Poate am câştigat în Botswana”, i-a răspuns Iohannis, stârnind râsul moderatorului.

„Ştiţi de ce dau acest exemplu, Botswana?” a continuat liderul PNL. Deşi Hurezeanu a mizat pe moneda naţională a ţării, Iohannis a vorbit despre indicele democraţiei din Botswana.

„Am citit zilele trecute, mi-a adus coleg, un grafic cu Democracy Index. Există un institut foarte serios care elaborează un aşa-numit Democracy Index, care arată cât de democratică este o ţară. Şi bineînţeles pe locul întâi din Europa este Norvegia şi mergem mai departe, mai departe, şi pentru a exemplifica, sunt intercalate şi ţări din alte continente. Cam pe la poziţia 20 este Botswana. N-o să credeţi! Unde credeţi că e România? 60! 60! Suntem lanterna roşie a Europei! Iarăşi! De-asta am spus că trebuie să consolidăm democraţia, n-am spus-o din complezenţă sau fiindcă sună bine la televizor, este nevoie!”, a mai spus Iohannis.

Alte articole recomandate

Comentarii