•  

  Revoluţia votului începe cu tine

  Bine ai venit în Voteşti! Aici este locul exclusiv al celor care votează!

  Indiferent cum: pro sau contra unui candidat sau – pur şi simplu – împotriva a orice! Aici eşti liber să validezi, dar şi să anulezi orice şi pe oricine prin votul tău! Un candidat carismatic, o idee măreaţă, un sistem mai eficient, o lume mai bună, un viitor mai promiţător sau o viaţă mai frumoasă! Toate acestea se pot transforma în realitate prin exercitarea dreptului de a vota. Totodată, reversul acestora – de exemplu, un candidat malefic sau un sistem manipulator -  poate fi blocat tot prin puterea votului!

  Voteşti este spaţiul virtual al tuturor celor cărora le pasă! Voteşti îi unifică pe toţi românii pro-activi din spaţiul real cu scopul asumat şi aplicat de a încuraja dreptul constituţional de a vota! TU ce faci cu singura ta putere pe care ţi-a dăruit-o cu adevărat democraţia?

  După aproape jumătate de secol, în care părinţii şi bunicii tăi nu au putut vota din cauza cumplitului regim comunist, din 1990 încoace fragila democraţie a rezistat şi datorită votului liber! Dincolo de controverse, frustrări, împliniri pasagere, amăgiri şi dezamăgiri, TU nu te-ai resemnat! După 25 de ani de schimbări în rău şi de pseudo-schimbări în bine, TU ştii că un singur lucru nu s-a schimbat: votul liber! Iar puterea de a vota nu ţi-o poate lua nimeni…

  Aici, în Voteşti, TU nu laşi pe nimeni altcineva să hotărască pentru tine! Dacă ai face-o, ar fi ca şi cum ţi-ai anula toate idealurile şi visurile! Atât ale tale, cât şi ale celor care vin după tine! TU hotărăşti ce fel de ţară vrei să laşi copiilor tăi! Poate că unii nu ştiu, nu vor să afle sau, pur şi simplu, nu le pasă că pentru această libertate a votului s-a plătit, cândva, cu viaţa… Dar poate că, în noiembrie, la aproape un sfert de secol de la Revoluţia din 1989, TU poţi înfăptui, împreună cu noi, o nouă revoluţie! Iar aici în Voteşti noi declanşăm “Revoluţia Votului”!

  Alătură-te demersului nostru şi visul se poate transforma în realitate: cea mai mare prezenţă la vot din istoria post-decembrista! Vino în Voteşti, spaţiul virtual cu mare suprapunere în realul urban, care a abolit absenteismul! Şi, nu uita motivaţia esenţială a iniţiativei noastre care poate schimba neaştept de multe:

  REVOLUŢIA VOTULUI ÎNCEPE CU TINE!

vreaupresedinte.ro

 

SONDAJ. E potrivită Tatiana Niculescu Bran pentru funcţia de purtător de cuvânt al Preşedinţiei? VOTEAZĂ

8 dec 2014 8428 afisari
SONDAJ. E potrivită Tatiana Niculescu Bran pentru funcţia de purtător de cuvânt al Preşedinţiei? VOTEAZĂ

Scriitoarea Tatiana Niculescu Bran, autoarea "Spovedaniei la Tanacu", este alegerea lui Klaus Iohannis pentru postul de consilier de stat pentru Comunicare şi purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale în timpul mandatului său.

Absolventă a Facultăţii de Litere a Universităţii din Bucureşti şi a Institutului European de Jurnalism de la Bruxelles, Tatiana Niculescu Bran a condus biroul BBC Word Service din România între 2004 şi 2008, după 9 ani în care fusese redactor la postul de radio britanic. Notorietatea sa este, de asemenea, legată de primul roman non-ficţional din literatura română. Publicat în 2006 la Polirom, "Spovedanie la Tanacu" este romanul care a stat la baza scenariului piesei de teatru omonime regizate de Andrei Şerban şi a inspirat filmul lui Cristian Mungiu, "După dealuri". “Cartea Judecătorilor”, “Nopţile Patriarhului”, “În Ţara lui Dumnezeu” şi “Povestea domniţei Marina şi a basarabeanului necunoscut” sunt celelalte patru cărţi ale sale.
Numirea sa va fi oficializată după 21 decembrie, când noul preşedinte îşi va începe mandatul.

 

E potrivită Tatiana Niculescu Bran pentru funcţia de purtător de cuvânt al Preşedinţiei?

Comentarii