•  

  Revoluţia votului începe cu tine

  Bine ai venit în Voteşti! Aici este locul exclusiv al celor care votează!

  Indiferent cum: pro sau contra unui candidat sau – pur şi simplu – împotriva a orice! Aici eşti liber să validezi, dar şi să anulezi orice şi pe oricine prin votul tău! Un candidat carismatic, o idee măreaţă, un sistem mai eficient, o lume mai bună, un viitor mai promiţător sau o viaţă mai frumoasă! Toate acestea se pot transforma în realitate prin exercitarea dreptului de a vota. Totodată, reversul acestora – de exemplu, un candidat malefic sau un sistem manipulator -  poate fi blocat tot prin puterea votului!

  Voteşti este spaţiul virtual al tuturor celor cărora le pasă! Voteşti îi unifică pe toţi românii pro-activi din spaţiul real cu scopul asumat şi aplicat de a încuraja dreptul constituţional de a vota! TU ce faci cu singura ta putere pe care ţi-a dăruit-o cu adevărat democraţia?

  După aproape jumătate de secol, în care părinţii şi bunicii tăi nu au putut vota din cauza cumplitului regim comunist, din 1990 încoace fragila democraţie a rezistat şi datorită votului liber! Dincolo de controverse, frustrări, împliniri pasagere, amăgiri şi dezamăgiri, TU nu te-ai resemnat! După 25 de ani de schimbări în rău şi de pseudo-schimbări în bine, TU ştii că un singur lucru nu s-a schimbat: votul liber! Iar puterea de a vota nu ţi-o poate lua nimeni…

  Aici, în Voteşti, TU nu laşi pe nimeni altcineva să hotărască pentru tine! Dacă ai face-o, ar fi ca şi cum ţi-ai anula toate idealurile şi visurile! Atât ale tale, cât şi ale celor care vin după tine! TU hotărăşti ce fel de ţară vrei să laşi copiilor tăi! Poate că unii nu ştiu, nu vor să afle sau, pur şi simplu, nu le pasă că pentru această libertate a votului s-a plătit, cândva, cu viaţa… Dar poate că, în noiembrie, la aproape un sfert de secol de la Revoluţia din 1989, TU poţi înfăptui, împreună cu noi, o nouă revoluţie! Iar aici în Voteşti noi declanşăm “Revoluţia Votului”!

  Alătură-te demersului nostru şi visul se poate transforma în realitate: cea mai mare prezenţă la vot din istoria post-decembrista! Vino în Voteşti, spaţiul virtual cu mare suprapunere în realul urban, care a abolit absenteismul! Şi, nu uita motivaţia esenţială a iniţiativei noastre care poate schimba neaştept de multe:

  REVOLUŢIA VOTULUI ÎNCEPE CU TINE!

vreaupresedinte.ro

 

Gândul lansează platforma VOTEŞTI în cadrul campaniei-eveniment VREAU PREŞEDINTE

9 oct 2014 141 afisari
Gândul lansează platforma VOTEŞTI în cadrul campaniei-eveniment VREAU PREŞEDINTE

În 25 de ani de democraţie, românii au câştigat multe. Şi-au pierdut însă entuziasmul şi, mai ales, încrederea pe care în primele zile de libertate o strigau pe stradă. Au votat, au sperat şi, într-un final, mulţi s-au resemnat. Din 18 milioane aproape jumătate mai aleg să ia parte la luarea deciziilor publice prin vot. Spun că nu au pe cine să aleagă şi că oricum votul lor nu contează. Mai speră însă într-o schimbare, însă aceasta depinde de fiecare în parte. Iar, o dată la cinci ani, schimbarea poate fi făcută prin vot.

Gândul lansează astăzi platforma VOTEŞTI, în cadrul campaniei-eveniment „VREAU PREŞEDINTE”, în care îi invită pe toţi românii să se implice, să-şi facă vocea auzită şi să-şi transmită mesajul mai departe.   

Noi te ajutăm să te exprimi. Intrând pe platforma VOTEŞTI poţi să transmiţi mesajul tău atât oamenilor politici, cât şi prietenilor tăi. Poţi distribui afişe, dar, mai important, îţi poţi face propriul afis. Accesând aplicaţia VOTEŞTI, mesajul tău va ajunge la toţi prietenii tăi. De asemenea, poţi să încarci un VIDEO în care să spui ce vrei.   

FĂ-ŢI PROPRIUL AFIŞ 

 

ÎNCARCĂ MESAJUL TĂU VIDEO

De astăzi şi până pe 16 noiembrie, ziua în care românii îşi vor fi ales preşedintele pentru următorii 5 ani, vă vom arăta o radiografie a electoratului din România, cine au fost cei care au mers la vot în ultimii ani şi care, în ultimă instanţă, au decis şi pentru cei care au ales să stea acasă.

De asemenea, editorialiştii Mediafax Group, dar şi numeroase personalităţi din România vă vor transmite mesajul lor.  

Votul este un drept, iar exercitarea lui este o garanţie a democraţiei. Nu-i lăsa pe alţii să decidă pentru tine şi să-ţi facă viitorul!

„VREAU PREŞEDINTE” este o campanile-eveniment în România, derulată de Gândul care îi invită la o amplă dezbatere în care vocea lor să fie cu adevărat auzită pe toţi românii care vor să participe la luarea deciziei, impunerea agendei relevante pentru cetăţean şi întărirea democraţiei.

Comentarii