•  

  Revoluţia votului începe cu tine

  Bine ai venit în Voteşti! Aici este locul exclusiv al celor care votează!

  Indiferent cum: pro sau contra unui candidat sau – pur şi simplu – împotriva a orice! Aici eşti liber să validezi, dar şi să anulezi orice şi pe oricine prin votul tău! Un candidat carismatic, o idee măreaţă, un sistem mai eficient, o lume mai bună, un viitor mai promiţător sau o viaţă mai frumoasă! Toate acestea se pot transforma în realitate prin exercitarea dreptului de a vota. Totodată, reversul acestora – de exemplu, un candidat malefic sau un sistem manipulator -  poate fi blocat tot prin puterea votului!

  Voteşti este spaţiul virtual al tuturor celor cărora le pasă! Voteşti îi unifică pe toţi românii pro-activi din spaţiul real cu scopul asumat şi aplicat de a încuraja dreptul constituţional de a vota! TU ce faci cu singura ta putere pe care ţi-a dăruit-o cu adevărat democraţia?

  După aproape jumătate de secol, în care părinţii şi bunicii tăi nu au putut vota din cauza cumplitului regim comunist, din 1990 încoace fragila democraţie a rezistat şi datorită votului liber! Dincolo de controverse, frustrări, împliniri pasagere, amăgiri şi dezamăgiri, TU nu te-ai resemnat! După 25 de ani de schimbări în rău şi de pseudo-schimbări în bine, TU ştii că un singur lucru nu s-a schimbat: votul liber! Iar puterea de a vota nu ţi-o poate lua nimeni…

  Aici, în Voteşti, TU nu laşi pe nimeni altcineva să hotărască pentru tine! Dacă ai face-o, ar fi ca şi cum ţi-ai anula toate idealurile şi visurile! Atât ale tale, cât şi ale celor care vin după tine! TU hotărăşti ce fel de ţară vrei să laşi copiilor tăi! Poate că unii nu ştiu, nu vor să afle sau, pur şi simplu, nu le pasă că pentru această libertate a votului s-a plătit, cândva, cu viaţa… Dar poate că, în noiembrie, la aproape un sfert de secol de la Revoluţia din 1989, TU poţi înfăptui, împreună cu noi, o nouă revoluţie! Iar aici în Voteşti noi declanşăm “Revoluţia Votului”!

  Alătură-te demersului nostru şi visul se poate transforma în realitate: cea mai mare prezenţă la vot din istoria post-decembrista! Vino în Voteşti, spaţiul virtual cu mare suprapunere în realul urban, care a abolit absenteismul! Şi, nu uita motivaţia esenţială a iniţiativei noastre care poate schimba neaştept de multe:

  REVOLUŢIA VOTULUI ÎNCEPE CU TINE!

vreaupresedinte.ro

 

Domnule Klaus Iohannis, Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă în traistă

12 nov 2014 3557 afisari
Domnule Klaus Iohannis, Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă în traistă

E o vorbă creştinească (nu ştiu dacă e ortodoxă sau penticostală sau baptistă). „Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi pune în traistă”.

Aveţi infinitul noroc de a avea un contracandidat la prezidenţiale care e plagiator dovedit, mare panglicar, şef al baronilor săltaţi rând pe rând de DNA, slab de guvernare (recesiune tehnică, tăierea investiţiilor), sfidător la adresa românilor din diaspora („votul e o lozincă”).

L-aţi lăsat să iasă din emisiune fără să promită că schimbă ordonanţele care să le permită tuturor românilor din diaspora să voteze. Ghinion! Cum curat ghinion este şi că nu i-aţi dat să asculte în direct aranjamentele penale ale baronului PSD de Satu-Mare făcute cu dedicaţie pentru Victor Ponta în turul 2 (cu babele scoase la vot în patru labe, alea cărora le plâng de milă că au pensii mici).

Păstraţi-vă eleganţa, dar spuneţi apăsat lucrurile de mai sus. Nu se exclud.

În momentul acesta, fie nu e pregătită România pentru dumneavoastră, fie n-aţi venit dumneavoastră destul de pregătit la dezbaterea pentru România.

Mai aveţi 72 de ore să demonstraţi că meritaţi votul românilor. Cum veţi convinge poporul de telespectatori nehotârâţi să iasă la vot?

Alex LIVADARU

Comentarii