•  

  Revoluţia votului începe cu tine

  Bine ai venit în Voteşti! Aici este locul exclusiv al celor care votează!

  Indiferent cum: pro sau contra unui candidat sau – pur şi simplu – împotriva a orice! Aici eşti liber să validezi, dar şi să anulezi orice şi pe oricine prin votul tău! Un candidat carismatic, o idee măreaţă, un sistem mai eficient, o lume mai bună, un viitor mai promiţător sau o viaţă mai frumoasă! Toate acestea se pot transforma în realitate prin exercitarea dreptului de a vota. Totodată, reversul acestora – de exemplu, un candidat malefic sau un sistem manipulator -  poate fi blocat tot prin puterea votului!

  Voteşti este spaţiul virtual al tuturor celor cărora le pasă! Voteşti îi unifică pe toţi românii pro-activi din spaţiul real cu scopul asumat şi aplicat de a încuraja dreptul constituţional de a vota! TU ce faci cu singura ta putere pe care ţi-a dăruit-o cu adevărat democraţia?

  După aproape jumătate de secol, în care părinţii şi bunicii tăi nu au putut vota din cauza cumplitului regim comunist, din 1990 încoace fragila democraţie a rezistat şi datorită votului liber! Dincolo de controverse, frustrări, împliniri pasagere, amăgiri şi dezamăgiri, TU nu te-ai resemnat! După 25 de ani de schimbări în rău şi de pseudo-schimbări în bine, TU ştii că un singur lucru nu s-a schimbat: votul liber! Iar puterea de a vota nu ţi-o poate lua nimeni…

  Aici, în Voteşti, TU nu laşi pe nimeni altcineva să hotărască pentru tine! Dacă ai face-o, ar fi ca şi cum ţi-ai anula toate idealurile şi visurile! Atât ale tale, cât şi ale celor care vin după tine! TU hotărăşti ce fel de ţară vrei să laşi copiilor tăi! Poate că unii nu ştiu, nu vor să afle sau, pur şi simplu, nu le pasă că pentru această libertate a votului s-a plătit, cândva, cu viaţa… Dar poate că, în noiembrie, la aproape un sfert de secol de la Revoluţia din 1989, TU poţi înfăptui, împreună cu noi, o nouă revoluţie! Iar aici în Voteşti noi declanşăm “Revoluţia Votului”!

  Alătură-te demersului nostru şi visul se poate transforma în realitate: cea mai mare prezenţă la vot din istoria post-decembrista! Vino în Voteşti, spaţiul virtual cu mare suprapunere în realul urban, care a abolit absenteismul! Şi, nu uita motivaţia esenţială a iniţiativei noastre care poate schimba neaştept de multe:

  REVOLUŢIA VOTULUI ÎNCEPE CU TINE!

vreaupresedinte.ro

 

Dana Rogoz susţine VOTEŞTI. Nu pot lăsa pe altul să aleagă în locul meu. Hai la vot!

13 nov 2014 202 afisari
Dana Rogoz susţine VOTEŞTI. Nu pot lăsa pe altul să aleagă în locul meu. Hai la vot!

Dana Rogoz s-a alăturat zecilor de artişti, actori sau oameni de televiziune care susţin campania VOTEŞTI şi îi îndeamnă pe toţi românii să iasă la vot pe 16 noiembrie pentru că nu trebuie să accepte ca altcineva să aleagă în locul lor.

Gândul a lansat platforma VOTEŞTI  în cadrul campaniei-eveniment „VREAU PREŞEDINTE”, în care îi invită pe toţi românii să se implice, să-şi facă vocea auzită şi să-şi transmită mesajul mai departe. Intrând pe platforma VOTEŞTI poţi să transmiţi mesajul tău atât oamenilor politici, cât şi prietenilor tăi. Poţi distribui afişe, dar, mai important, îţi poţi face propriul afiş. Accesând aplicaţia VOTEŞTI, mesajul tău va ajunge la toţi prietenii tăi. De asemenea, poţi să încarci un VIDEO în care să spui ce vrei.

FĂ-ŢI PROPRIUL AFIŞ

ÎNCARCĂ MESAJUL TĂU VIDEO

Comentarii