•  

  Revoluţia votului începe cu tine

  Bine ai venit în Voteşti! Aici este locul exclusiv al celor care votează!

  Indiferent cum: pro sau contra unui candidat sau – pur şi simplu – împotriva a orice! Aici eşti liber să validezi, dar şi să anulezi orice şi pe oricine prin votul tău! Un candidat carismatic, o idee măreaţă, un sistem mai eficient, o lume mai bună, un viitor mai promiţător sau o viaţă mai frumoasă! Toate acestea se pot transforma în realitate prin exercitarea dreptului de a vota. Totodată, reversul acestora – de exemplu, un candidat malefic sau un sistem manipulator -  poate fi blocat tot prin puterea votului!

  Voteşti este spaţiul virtual al tuturor celor cărora le pasă! Voteşti îi unifică pe toţi românii pro-activi din spaţiul real cu scopul asumat şi aplicat de a încuraja dreptul constituţional de a vota! TU ce faci cu singura ta putere pe care ţi-a dăruit-o cu adevărat democraţia?

  După aproape jumătate de secol, în care părinţii şi bunicii tăi nu au putut vota din cauza cumplitului regim comunist, din 1990 încoace fragila democraţie a rezistat şi datorită votului liber! Dincolo de controverse, frustrări, împliniri pasagere, amăgiri şi dezamăgiri, TU nu te-ai resemnat! După 25 de ani de schimbări în rău şi de pseudo-schimbări în bine, TU ştii că un singur lucru nu s-a schimbat: votul liber! Iar puterea de a vota nu ţi-o poate lua nimeni…

  Aici, în Voteşti, TU nu laşi pe nimeni altcineva să hotărască pentru tine! Dacă ai face-o, ar fi ca şi cum ţi-ai anula toate idealurile şi visurile! Atât ale tale, cât şi ale celor care vin după tine! TU hotărăşti ce fel de ţară vrei să laşi copiilor tăi! Poate că unii nu ştiu, nu vor să afle sau, pur şi simplu, nu le pasă că pentru această libertate a votului s-a plătit, cândva, cu viaţa… Dar poate că, în noiembrie, la aproape un sfert de secol de la Revoluţia din 1989, TU poţi înfăptui, împreună cu noi, o nouă revoluţie! Iar aici în Voteşti noi declanşăm “Revoluţia Votului”!

  Alătură-te demersului nostru şi visul se poate transforma în realitate: cea mai mare prezenţă la vot din istoria post-decembrista! Vino în Voteşti, spaţiul virtual cu mare suprapunere în realul urban, care a abolit absenteismul! Şi, nu uita motivaţia esenţială a iniţiativei noastre care poate schimba neaştept de multe:

  REVOLUŢIA VOTULUI ÎNCEPE CU TINE!

vreaupresedinte.ro

 

Cum sunt îndemnaţi profesorii din Maramureş să-l voteze pe Victor Ponta, un "preşedinte educat pentru educaţie"

12 nov 2014 7747 afisari
Cum sunt îndemnaţi profesorii din Maramureş să-l voteze pe Victor Ponta, un

Cu doar câteva zile înainte de cel de-al doilea tur de scrutin, 370 de profesori din Maramureş au primit un email prin care au fost îndemnaţi ca pe 16 noiembrie să voteze cu Victor Ponta.

Deşi adresa de pe care a fost trimis mesajul nu aparţine vreunui membru al Inspectoratului Şcolar, Simona Tache a arătat pe pagina sa de Facebook că doar această instituţie deţine o bază de date cu adresele de email ale tuturor cadrelor didactice.

Redăm mai jos emailul integral primit de profesorii din Maramureş:

„Dragi profesori,

Politicile educaţionale promovate de PSD prin viitorul preşedinte al tuturor românilor, Victor Ponta, au în vedere redefinirea statutului cadrelor didactice, prin recâştigarea demnităţii, prestigiului şi poziţiei sociale pe care dascălii o merită şi trebuie să o aibă în societate.

Stimaţi colegi,

Zece ani am fost marginalizaţi, stigmatizaţi şi batjocoriţi prin salarii de mizerie, prin reducere la tăcere şi umilinţă.

În anul 2010 ni s-au tăiat salariile de către cei care azi vin să ne ceară votul, argumentând atunci această măsură perfidă printr-o falsă teorie a interesului naţional.

Credeam că a venit vremea să fim uniţi pentru a distruge planul diabolic al lui Traian Băsescu, care a spulberat USL-ului şi a divizat PDL-ul, aruncând în campania pentru preşedinţie trei candidaţi aserviţi lui: Iohannis, Macovei şi Udrea.

Intenţia clară, care se vede prin alianţa pe care au făcut-o sub candidatul lui Iohannis este de a ascunde averile colosale pe care le deţin şi de a reface marele PDL, care ne-ar umili prin aceleaşi măsuri tiranice.

Vă invităm să reflectaţi, dar nu uitaţi: UNIŢI SUNTEM PUTERNICI!

Viitorul educaţiei este în mâinile noastre.

Votaţi Victor Ponta – un preşedinte educat pentru educaţie!”.

Comentarii