•  

  Revoluţia votului începe cu tine

  Bine ai venit în Voteşti! Aici este locul exclusiv al celor care votează!

  Indiferent cum: pro sau contra unui candidat sau – pur şi simplu – împotriva a orice! Aici eşti liber să validezi, dar şi să anulezi orice şi pe oricine prin votul tău! Un candidat carismatic, o idee măreaţă, un sistem mai eficient, o lume mai bună, un viitor mai promiţător sau o viaţă mai frumoasă! Toate acestea se pot transforma în realitate prin exercitarea dreptului de a vota. Totodată, reversul acestora – de exemplu, un candidat malefic sau un sistem manipulator -  poate fi blocat tot prin puterea votului!

  Voteşti este spaţiul virtual al tuturor celor cărora le pasă! Voteşti îi unifică pe toţi românii pro-activi din spaţiul real cu scopul asumat şi aplicat de a încuraja dreptul constituţional de a vota! TU ce faci cu singura ta putere pe care ţi-a dăruit-o cu adevărat democraţia?

  După aproape jumătate de secol, în care părinţii şi bunicii tăi nu au putut vota din cauza cumplitului regim comunist, din 1990 încoace fragila democraţie a rezistat şi datorită votului liber! Dincolo de controverse, frustrări, împliniri pasagere, amăgiri şi dezamăgiri, TU nu te-ai resemnat! După 25 de ani de schimbări în rău şi de pseudo-schimbări în bine, TU ştii că un singur lucru nu s-a schimbat: votul liber! Iar puterea de a vota nu ţi-o poate lua nimeni…

  Aici, în Voteşti, TU nu laşi pe nimeni altcineva să hotărască pentru tine! Dacă ai face-o, ar fi ca şi cum ţi-ai anula toate idealurile şi visurile! Atât ale tale, cât şi ale celor care vin după tine! TU hotărăşti ce fel de ţară vrei să laşi copiilor tăi! Poate că unii nu ştiu, nu vor să afle sau, pur şi simplu, nu le pasă că pentru această libertate a votului s-a plătit, cândva, cu viaţa… Dar poate că, în noiembrie, la aproape un sfert de secol de la Revoluţia din 1989, TU poţi înfăptui, împreună cu noi, o nouă revoluţie! Iar aici în Voteşti noi declanşăm “Revoluţia Votului”!

  Alătură-te demersului nostru şi visul se poate transforma în realitate: cea mai mare prezenţă la vot din istoria post-decembrista! Vino în Voteşti, spaţiul virtual cu mare suprapunere în realul urban, care a abolit absenteismul! Şi, nu uita motivaţia esenţială a iniţiativei noastre care poate schimba neaştept de multe:

  REVOLUŢIA VOTULUI ÎNCEPE CU TINE!

vreaupresedinte.ro

 

Actriţa Natalie Ester îl atacă dur pe Victor Ponta: "Pune-ţi pe pagina FB-ului lozincile care te reprezintă! "Moarte intelectualilor !", "PNL şi PNŢ, să ne pupe-n FSN !""

9 nov 2014 2772 afisari
Actriţa Natalie Ester îl atacă dur pe Victor Ponta:

Actriţa Natalie Ester a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care îl atacă pe prezidenţiabilul Victor Ponta. Supărarea tinerei pleacă de la „tupeul lui Victor Ponta de a-şi asocia imaginea cu fostul înaintaş ţărănist Ion Raţiu, întors din exil după 1990 pentru a sprijini mişcarea anticomunistă din România".

Redăm integral textul publicat pe pagina sa de Facebook

Ma infioara aceasta campanie electorala. Cand ajung acasa, navalesc informatiile socante. Ultima mi-l arata pe ponta citandu-l pe Ion Ratiu, laudandu-se cu votul dat acestui Sir al Romaniei si, cel mai grav, comparandu-se cu el. Cata nerusinare, cat tupeu incap intr-o singura fiinta? Cat e de diliu plagiatorul asta? Bai, dilimache, mizerabile, tu nu ai dreptul sa te folosesti de emblemele pe care le avem noi gravate in inimi ca sa iti atragi muste in jur. Tu esti un rahat produs de FSN, citeaz-o pe ma'ta mare, bunicuta Iliescu, presedintele TAU de onoare, nu al meu, nu al nostru.
Cum indraznesti sa tarasti in mizeria ta numele celui care astazi mai moare o data vazand ce faci?
Aici vorbim despre cel care a infiintat Uniunea Mondiala a Romanilor LIBERI - nu a celor speriati ca isi pierd locul de munca daca indraznesc sa ti se impotriveasca!
Omul asta s-a nascut in inima Transilvaniei, nu il confunda cu aplaudacii tai din Teleorman.
Omul asta a avut norocul sa evite comunismul ucigas, si-a petrecut 50 de ani din viata la Londra, in exil, dar nu a uitat nicio zi ca e roman. Daca i-ar fi fost dat sa traiasca, probabil ca la alegerile de acum ar fi stat la coada la vot pana cand i s-ar fi trantit usa in nas, si ar fi fost gonit si umilit din fata sectiei, fara sa apuce sa atinga stampila.
Tu il citezi? Lasa-ma pe mine sa il citez: "calomnia constituie ultimul refugiu al omului frustrat şi slab". Asta spunea Ion Ratiu despre MINCINOSI. Cum crezi ca te-ar fi privit? Ca pe un om onest?
Mai vrei citate? Hai, ponta, hai sa vorbim in citate din Ion Ratiu.
"Apără drepturile poporului român, în totalitatea sa." Stii ce-ar fi presupus asta, nu?
Mai vrei citate din el?
"Toata viata care mi-a mai ramas am sa o petrec incercand sa pun in aplicare ceea ce am invatat despre democratie in anii petrecuti in exil."
Ce spui tu? Exact ce spunea Iliescu: numai cei care apartin sistemului il pot reforma, stiu ei mai bine din interior cum sa actioneze. Ii gonesti pe toti, occidentul e ingrozit de ce se intampla aici si tu te folosesti de imaginea unui gentleman veritabil, amagindu-te si amagindu-ne ca ii semeni?
Doamne Dumnezeule, drept cine ne iei, mascariciule?!?
Pune-ti pe pagina FB-ului lozincile care te reprezinta!
Ia de-aici:
"Moarte intelectualilor ! "
"Nu ne vindem tara ! "
"PNL şi PNŢ, să ne pupe-n FSN !"
"Iliescu apare, soarele răsare ! "
"Iliescu te votăm, te votăm tot neamu’, ca să moară de necaz Raţiu şi Câmpeanu !"

Din cauza acestor lozinci te detest azi pe tine si pe tot partidul tau vandut. Misel. Plin de puscariabili. Hai sictir de-aici inca o data. Buna seara.

Comentarii