•  

  VREAU

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume.

  Vreau să cresc, să visez, să aleg.

  Dacă spui acum aceste trei lucruri simple, cine aude vocea ta?

  Ai vrut libertate şi ţi-au dat linişte. Liniştea lor. Ai vrut schimbare şi ţi-au dat oamenii. Oamenii lor. Ai vrut să trăieşti bine şi ţi-au spus bine. Binele lor.

  Au trecut 25 de ani, iar viaţa ta a ajuns viitorul lor.

  După 25 de ani, îţi vor cere din nou să speri.

  Azi, poţi să ieşi din rând. Să le faci o surpriză. Să nu mai aştepţi. Să nu te mai plângi. Să le spui în faţă: vreau să-mi iau viaţa înapoi.

  E simplu: azi, eu vreau să fiu preşedinte. Azi, eu ştiu ce vreau. Şi nu sunt singur. Azi, în România mea, te vreau şi pe tine preşedinte. Eu, tu, noi avem azi puterea. Alege! Fă-ţi ziua de mâine mai fericită decât ziua de azi.

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume. Vreau.

Cu Gândul la România

„Ghinion!” Klaus Iohannis, răspunzând la întrebarea dacă un profesor îşi permite să-şi cumpere şase case

15 nov 2015 434 afisari
„Ghinion!” Klaus Iohannis, răspunzând la întrebarea dacă un profesor îşi permite să-şi cumpere şase case

Fost profesor, acum candidat la prezidenţiale, cu şase case în declaraţia de avere,  Klaus Iohannis are un răspuns sec atunci când este pus să se imagineze în poziţia unui profesor care a muncit o viaţă, dar nu a reuşit să cumpere ”prin muncă cinstită şase case” ”Ghinion”, a spus Iohannis, la provocarea modereratorului GÂNDUL LIVE, Claudiu Pândaru.

URMĂRIŢI AICI DEZBATEREA INTEGRALĂ!

După ce moderatorul a întrebat: ”ghinion pentru cine?”, după câteva secunde de tăcere, liderul PNL a completat răspunsul: ”ghinion pentru mine”.

”Şi ei ce au?”, a fost întrebat în continuare Klaus Iohannis.

Iritat de întrebări, preşedintele PNL a replicat: ”vreţi să discutăm pe educaţie sau pe casele mele?”. El a ţinut însă să sublinieze că salariile profesorior sunt ”mici”.

”Este foarte interesant că dacă un candidat a muncit la viaţa lui şi a adunat nu foarte mult, dar a adunat ceva, devine suspect în ochii desigur a unor strategi şi partide”, a declarat la Gândul Live Klaus Iohannis, care a subliniat că a ajuns în posesia caselor prin cumpărarea lor.

Comentarii