•  

  VREAU

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume.

  Vreau să cresc, să visez, să aleg.

  Dacă spui acum aceste trei lucruri simple, cine aude vocea ta?

  Ai vrut libertate şi ţi-au dat linişte. Liniştea lor. Ai vrut schimbare şi ţi-au dat oamenii. Oamenii lor. Ai vrut să trăieşti bine şi ţi-au spus bine. Binele lor.

  Au trecut 25 de ani, iar viaţa ta a ajuns viitorul lor.

  După 25 de ani, îţi vor cere din nou să speri.

  Azi, poţi să ieşi din rând. Să le faci o surpriză. Să nu mai aştepţi. Să nu te mai plângi. Să le spui în faţă: vreau să-mi iau viaţa înapoi.

  E simplu: azi, eu vreau să fiu preşedinte. Azi, eu ştiu ce vreau. Şi nu sunt singur. Azi, în România mea, te vreau şi pe tine preşedinte. Eu, tu, noi avem azi puterea. Alege! Fă-ţi ziua de mâine mai fericită decât ziua de azi.

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume. Vreau.

Cu Gândul la România

Echipa de consilieri

22 sep 2014 45 afisari
Echipa de consilieri

Un preşedinte nu e niciodată singur! Şi eu nu cred că are dreptul să se simtă ori să se găsească în situaţia de-a fi, vreodată, singur împotriva tuturor—dacă se află într-o asemenea situaţie, înseamnă că a greşit undeva, iar dacă a greşit, înseamnă că a fost prost sfătuit!

Pentru ca fiecare cetăţean să poată judeca dacă un candidat are măcar potenţialul de-a fi bine sfătuit, eu cred că e normal, în spiritul transparenţei, ca fiecare candidat să-şi publice lista de consilieri pe care intenţionează să şi-i aducă alături, lista oamenilor cu care vrea să facă echipă, a celor alături de care va întreprinde orice va fi necesar pentru a nu rămâne niciodată singur împotriva tuturor. Cu un amendament: „orice va fi necesar” trebuie să rămână înlăuntrul graniţelor trasate de valorile integrităţii, participării şi egalităţii! Iată echipa cu care eu cred c-aş putea să le fac cetăţenilor mai uşor să respecte legea şi bunul simţ, decât să le încalce.

Nota bene, nu toţi aceşti oameni se cunosc unii cu alţii. În plus, mai există mulţi alţi oameni pe care îi apreciez enorm, în care am încredere nestrămutată, însă pe care nu vreau să-i iau de-acolo de unde sunt şi unde-şi fac foarte bine meseria! Am nevoie de ei să rămână acolo, să construiască în continuare, să contribuie şi să mă critice la nevoie, adică să participe la viaţa cetăţii, cu integritate, în condiţii de egalitate, aşa cum îi cunosc eu! În plus, recunosc, sunt egoist—vreau să-mi păstrez luxul unor confidenţe cu câţiva prieteni neatinşi de atmosfera şi apăsările administraţiei prezidenţiale.

Mai multe detalii la www.codruvrabie.eu

Comentarii