•  

  VREAU

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume.

  Vreau să cresc, să visez, să aleg.

  Dacă spui acum aceste trei lucruri simple, cine aude vocea ta?

  Ai vrut libertate şi ţi-au dat linişte. Liniştea lor. Ai vrut schimbare şi ţi-au dat oamenii. Oamenii lor. Ai vrut să trăieşti bine şi ţi-au spus bine. Binele lor.

  Au trecut 25 de ani, iar viaţa ta a ajuns viitorul lor.

  După 25 de ani, îţi vor cere din nou să speri.

  Azi, poţi să ieşi din rând. Să le faci o surpriză. Să nu mai aştepţi. Să nu te mai plângi. Să le spui în faţă: vreau să-mi iau viaţa înapoi.

  E simplu: azi, eu vreau să fiu preşedinte. Azi, eu ştiu ce vreau. Şi nu sunt singur. Azi, în România mea, te vreau şi pe tine preşedinte. Eu, tu, noi avem azi puterea. Alege! Fă-ţi ziua de mâine mai fericită decât ziua de azi.

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume. Vreau.

Cu Gândul la România

Cristian Tudor Popescu, despre faptul că studenţii din Regie nu au putut vota: "Guvernanţii nu vorbesc decât atunci când se sperie, când le e frică"

3 nov 2014 6532 afisari
Cristian Tudor Popescu, despre faptul că studenţii din Regie nu au putut vota:

Invitat într-o ediţie specială Gândul LIVE, moderată de Claudiu Pândaru, editorialistul Gândul a comentat schimbarea de discurs adoptată de Victor Ponta la o zi după primul tur de scrutin în ceea ce priveşte votul diasporei. Referitor la nemulţumirile studenţilor din Regie care nu şi-au putut exercita dreptul de a alege, candidatul PSD la prezidenţiale Victor Ponta nu a avut niciun cuvânt.

"Domnul Ponta nu s-a speriat suficient de tare", a explicat editorialistul Gândul, "aşa cum s-a speriat de problema pe care ar putea să i-o pună diaspora la turul doi. La genul ăsta de oameni , dacă nu reuşeşti să le stârneşti o oarecare frică teamă, nu vor face nimic bun niciodată. Studenţii sunt consideraţi mai puţin importanţi ca număr de voturi. Nu s-a deranjat domnul Ponta să zică ceva şi de studenţii din Regie", a mai spus Popescu. "Dacă ar fi fost acum pe străzi  în continuare, urmaţi probabil şi de alţi studenţi, probabil că domnul Ponta îşi amintea şi de ei. Altfel, nicio şansă", a conchis CTP la Gândul LIVE.

Alte articole recomandate

Comentarii