•  

  VREAU

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume.

  Vreau să cresc, să visez, să aleg.

  Dacă spui acum aceste trei lucruri simple, cine aude vocea ta?

  Ai vrut libertate şi ţi-au dat linişte. Liniştea lor. Ai vrut schimbare şi ţi-au dat oamenii. Oamenii lor. Ai vrut să trăieşti bine şi ţi-au spus bine. Binele lor.

  Au trecut 25 de ani, iar viaţa ta a ajuns viitorul lor.

  După 25 de ani, îţi vor cere din nou să speri.

  Azi, poţi să ieşi din rând. Să le faci o surpriză. Să nu mai aştepţi. Să nu te mai plângi. Să le spui în faţă: vreau să-mi iau viaţa înapoi.

  E simplu: azi, eu vreau să fiu preşedinte. Azi, eu ştiu ce vreau. Şi nu sunt singur. Azi, în România mea, te vreau şi pe tine preşedinte. Eu, tu, noi avem azi puterea. Alege! Fă-ţi ziua de mâine mai fericită decât ziua de azi.

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume. Vreau.

Cu Gândul la România

Victor Ponta îşi cere scuze pe Facebook: „Am făcut multe greşeli”

3 dec 2014 1604 afisari
Victor Ponta îşi cere scuze pe Facebook: „Am făcut multe greşeli”

Cu alegerile pierdute, partidul în criză şi funcţiile de premier şi preşedinte PSD în pericol, Victor Ponta schimbă strategia de comunicare publică şi trece la mesaje împăciuitoare. Pe pagina de Facebook a primului-ministru a apărut, aseară, un mesaj în care Victor Ponta spune că a făcut „cu siguranţă multe greşeli”, dar vârsta îi permite să le recunoască şi să înveţe din ele.

''Cu siguranţă am făcut multe greşeli, dar la 42 de ani am capacitatea să le recunosc şi să învăţ din ele, indiferent de poziţia pe care o voi avea pe scena publică. Ce regret? Este o listă destul de lungă, dar tot ce am greşit a fost omenesc. Încă o dată îmi cer scuze celor care s-au simţit jigniţi de spusele mele sau ale celor care mă susţineau. Am intrat de multe ori în schimburi de replici pe care îmi doresc să le fi putut evita. Asta regret cu adevărat!'', a scris Ponta pe Facebook.

Postarea a strâns peste 11.600 de Like-uri, 400 de Share-uri şi peste 1.500 de comentarii.

Alte articole recomandate

Comentarii