•  

  VREAU

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume.

  Vreau să cresc, să visez, să aleg.

  Dacă spui acum aceste trei lucruri simple, cine aude vocea ta?

  Ai vrut libertate şi ţi-au dat linişte. Liniştea lor. Ai vrut schimbare şi ţi-au dat oamenii. Oamenii lor. Ai vrut să trăieşti bine şi ţi-au spus bine. Binele lor.

  Au trecut 25 de ani, iar viaţa ta a ajuns viitorul lor.

  După 25 de ani, îţi vor cere din nou să speri.

  Azi, poţi să ieşi din rând. Să le faci o surpriză. Să nu mai aştepţi. Să nu te mai plângi. Să le spui în faţă: vreau să-mi iau viaţa înapoi.

  E simplu: azi, eu vreau să fiu preşedinte. Azi, eu ştiu ce vreau. Şi nu sunt singur. Azi, în România mea, te vreau şi pe tine preşedinte. Eu, tu, noi avem azi puterea. Alege! Fă-ţi ziua de mâine mai fericită decât ziua de azi.

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume. Vreau.

Cu Gândul la România

Un observator român din Oslo: ''Oamenii au venit de la ora 5, de la sute de kilometri''

16 nov 2014 58 afisari
Un observator român din Oslo: ''Oamenii au venit de la ora 5, de la sute de kilometri''

Un observator român dintr-o secţie din Oslo a trimis un mesaj redacţiei gândul, în care povesteşte cum decurge votul în Norvegia.

''Am înţeles că oamenii au venit de la ora 5, veniţi de la sute de kilometri, din Stavanger, Trondheim, Bergen. Unii dintre aceştia au primit găzduire în Oslo, de la alţi români. La ora 6:45, erau în jur de 30 de persoane, s-a deschis secţia la ora 7, fiind preluaţi de patru membri ai comisiei de votare care i-au înregistrat în tabelele electorale.

Comunicasem că vor lipsi doi membri din comisie, un membru UDMR şi un membru ACL, lucru rezolvat parţial prin înlocuirea membrului de la ACL; din partea UDMR-ului nu s-a prezentat nimeni. Sincer, eu personal aş cere pedepsirea acestora, lipsa unui membru poate îngreuna procesul de vot. Comisia de votare s-a organizat foarte bine, în sensul că sunt şapte cabine de vot. Am decis să ţin legătura cu comunitatea, pe grupurile de români aflaţi aici, şi să îi anunţ câte persoane se află la rând, pentru a se organiza mai bine, în acest fel să nu fie nevoiti sa stea la rand.'', a scris observatorul român din Oslo.

Alte articole recomandate

Comentarii