•  

  VREAU

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume.

  Vreau să cresc, să visez, să aleg.

  Dacă spui acum aceste trei lucruri simple, cine aude vocea ta?

  Ai vrut libertate şi ţi-au dat linişte. Liniştea lor. Ai vrut schimbare şi ţi-au dat oamenii. Oamenii lor. Ai vrut să trăieşti bine şi ţi-au spus bine. Binele lor.

  Au trecut 25 de ani, iar viaţa ta a ajuns viitorul lor.

  După 25 de ani, îţi vor cere din nou să speri.

  Azi, poţi să ieşi din rând. Să le faci o surpriză. Să nu mai aştepţi. Să nu te mai plângi. Să le spui în faţă: vreau să-mi iau viaţa înapoi.

  E simplu: azi, eu vreau să fiu preşedinte. Azi, eu ştiu ce vreau. Şi nu sunt singur. Azi, în România mea, te vreau şi pe tine preşedinte. Eu, tu, noi avem azi puterea. Alege! Fă-ţi ziua de mâine mai fericită decât ziua de azi.

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume. Vreau.

Cu Gândul la România

Reacţie AGRESIVĂ a unui lider PSD după ce mii de români au ieşit în stradă pentru un vot corect: „Facem război civil sau îl convinge cineva pe mutu` ăla să iasă la dezbatere?”

10 nov 2014 7742 afisari
Reacţie AGRESIVĂ a unui lider PSD după ce mii de români au ieşit în stradă pentru un vot corect: „Facem război civil sau îl convinge cineva pe mutu` ăla să iasă la dezbatere?”

În viziunea ei, nu a fost un număr foarte mare de oameni care au ieşit în stradă, spunând că, dacă vrea, poate mobiliza chiar a doua zi 20.000 de susţinători ai PSD, doar la Craiova.

”Toate televiziunile sunt în delir că au ieşit 2000 de inşi în stradă. Aşa şi? Mâine suntem capabili să strângem 20 000, fără probleme, doar la Craiova. O facem şi noi? Facem război civil sau îl convinge cineva pe mutu ăla să iasă la dezbatere, să îl vadă lumea ce are în cap?”, a scris OlguţaVasilescu, pe pagina de Facebook.

După aproximativ zece ore, Lia Olguţa Vasilescu a revenit cu o altă postare. De data aceasta, ea se plânge de injuriile primite după prima postare, numindu-i ”analfabeţi” pe alegătorii lui Klaus Iohannis.

”Ultimele postari cred că i-au deranjat foarte tare pe simpatizanţii nemţălăului, care mi-au umplut peretele privat de înjurături. Astfel, am putut constata cu cine votează analfabeţii, fiindcă unul nu a nimerit o frază corectă din punct de vedere gramatical. :))) Vai de voi!... Cât aţi mai muncit o noapte întreagă...”, a mai scris primarul Craiovei.

Românii au ieşit sâmbătă în stradă în mai multe oraşe din România, dar şi din străinătate, pentru a protesta faţă de umilinţa la care au fost supuşi românii din diaspora pe 2 noiembrie, când mii dintre ei nu au putut vota la prezidenţiale. La Sibiu, protestele au început de vineri seară, unde sute de manifestanţi au scandat „Fiţi eroi în turul doi”, mesaj lansat în campania Gândul „VOTEŞTI”. Sâmbătă, tinerii din Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Cluj, Timişoara sau Oradea au ieşit în stradă simultan, pentru a-şi arăta solidaritatea românii din diaspora.

Cele mai masive proteste au avut loc sâmbătă la Cluj şi la Timişoara, unde în jur de 5.000 de oameni au protestat, cerând respectarea dreptului la vot în diaspora, dar şi mesaje politice împotriva premierului Victor Ponta. Proteste au avut loc la Bucureşti, Iaşi, Constanţa sau Oradea. La Bucureşti, în jur de 1.000 de oameni au părăsit zona Pieţei Universităţii şi s-au îndreptat în marş către sediul MAE. Ei s-au oprit în faţa Guvernului şi i-au cerut demisia lui Victor Ponta, apoi au mers la MAE unde au cerut demisia lui Titus Corlăţean.

Alte articole recomandate

Comentarii