•  

  VREAU

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume.

  Vreau să cresc, să visez, să aleg.

  Dacă spui acum aceste trei lucruri simple, cine aude vocea ta?

  Ai vrut libertate şi ţi-au dat linişte. Liniştea lor. Ai vrut schimbare şi ţi-au dat oamenii. Oamenii lor. Ai vrut să trăieşti bine şi ţi-au spus bine. Binele lor.

  Au trecut 25 de ani, iar viaţa ta a ajuns viitorul lor.

  După 25 de ani, îţi vor cere din nou să speri.

  Azi, poţi să ieşi din rând. Să le faci o surpriză. Să nu mai aştepţi. Să nu te mai plângi. Să le spui în faţă: vreau să-mi iau viaţa înapoi.

  E simplu: azi, eu vreau să fiu preşedinte. Azi, eu ştiu ce vreau. Şi nu sunt singur. Azi, în România mea, te vreau şi pe tine preşedinte. Eu, tu, noi avem azi puterea. Alege! Fă-ţi ziua de mâine mai fericită decât ziua de azi.

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume. Vreau.

Cu Gândul la România

Răspunsul MAE pentru cei care nu au putut vota. Corlăţean: "Nu am găsit motive de sancţiuni"

7 nov 2014 214 afisari
Răspunsul MAE pentru cei care nu au putut vota. Corlăţean:

La cinci zile după primul tur al alegerilor prezidenţiale, minsitrul de Externe, Titus Corlăţean, a anunţat că nu va lua nicio sancţiune pentru problemele de la secţiile de votare din diaspora, "pentru că nu a găsit motive".

Pe de altă parte, ministrul a anunţat că în turul doi se vor pune în aplicare deciziile Biroului Electoral Central şi al Biroului Electoral din Străinătate pentru a fi uşurată procedura de vot. Astfel, numărul cabinelor de vot şi al ştampilelor va fi suplimentat până la maximul de şapte, acolo unde a existat un număr mare de votanţi.

În plus, declaraţiile pe propria răspundere vor putea fi descărcate online şi completate în afara secţiei de votare.

"Am transmis instrucţiuni extrem de serioase şefilor de misiuni de a pune în practică deciziile BEC şi BES. Vom folosi la maximum personalul din ambasade. Am decis şi suplimentarea numărului de cabine de vot, ştampile de vot la maximul de şapte. Să fie maximul oriunde e necesar", a declarat Corlăţean, dupîă o şedinţă cu ambsadorii şi consulii.

Alte articole recomandate

Comentarii