•  

  VREAU

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume.

  Vreau să cresc, să visez, să aleg.

  Dacă spui acum aceste trei lucruri simple, cine aude vocea ta?

  Ai vrut libertate şi ţi-au dat linişte. Liniştea lor. Ai vrut schimbare şi ţi-au dat oamenii. Oamenii lor. Ai vrut să trăieşti bine şi ţi-au spus bine. Binele lor.

  Au trecut 25 de ani, iar viaţa ta a ajuns viitorul lor.

  După 25 de ani, îţi vor cere din nou să speri.

  Azi, poţi să ieşi din rând. Să le faci o surpriză. Să nu mai aştepţi. Să nu te mai plângi. Să le spui în faţă: vreau să-mi iau viaţa înapoi.

  E simplu: azi, eu vreau să fiu preşedinte. Azi, eu ştiu ce vreau. Şi nu sunt singur. Azi, în România mea, te vreau şi pe tine preşedinte. Eu, tu, noi avem azi puterea. Alege! Fă-ţi ziua de mâine mai fericită decât ziua de azi.

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume. Vreau.

Cu Gândul la România

Oraşul în care se votează cu lumânări şi lanterne, după o pană de curent

16 nov 2014 78 afisari
Oraşul în care se votează cu lumânări şi lanterne, după o pană de curent

Jumătate din oraşul arădean Curtici a rămas fără energie electrică, duminică, în jurul orei 16.40, iar în toate cele cinci secţii de votare din localitate procesul electoral a fost oprit aproximativ zece minute, până când au fost aprinse lumânări şi au fost aduse lanterne.

Primarul oraşului Curtici, Nicolae Aaniţei, a declarat corespondentului MEDIAFAX că o pană de curent afectează jumătate de oraş, începând de la ora 16.40, iar în acea zonă a localităţii se află toate cele cinci secţii de votare, care nu mai au energie electrică.

Potrivit sursei citate, procesul de votare a fost întrerupt complet timp de zece minute.

"A durat puţin să ne reorganizăm. Am căutat lanterne şi am aprins lumânări, după care am redeschis cele cinci secţii de votare", a spus edilul.

Şi preşedintele Biroului Electoral Judeţean Arad, Daniela Munteanu, a declarat că procedura de vot a fost reluată, iar la ora transmiterii acestei ştiri în continuare nu este curent electric la secţiile de votare din Curtici.

Referitor la această situaţie, ACL Arad a transmis un comunicat de presă în care arată că "în mod dubios, în Curtici s-a întrerupt curentul, iar oamenii nu pot vota".

"Conducerea Alianţei Creştin Liberale Arad transmite că există toate şansele ca prezenţa foarte mare a românilor la urne, lucru care i-a speriat pe reprezentanţii PSD, să fi contribuit la căderea curentului la Curtici, pentru a se încerca stoparea procesului electoral", spun reprezentanţii ACL Arad.

Primarul oraşului spune că votul nu va mai fi întrerupt, chiar dacă nu se reia alimentarea cu electricitate.

Prezenţa la vot în judeţul Arad a fost, până la ora 16.00, de 40,65%.

Alte articole recomandate

Comentarii