•  

  VREAU

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume.

  Vreau să cresc, să visez, să aleg.

  Dacă spui acum aceste trei lucruri simple, cine aude vocea ta?

  Ai vrut libertate şi ţi-au dat linişte. Liniştea lor. Ai vrut schimbare şi ţi-au dat oamenii. Oamenii lor. Ai vrut să trăieşti bine şi ţi-au spus bine. Binele lor.

  Au trecut 25 de ani, iar viaţa ta a ajuns viitorul lor.

  După 25 de ani, îţi vor cere din nou să speri.

  Azi, poţi să ieşi din rând. Să le faci o surpriză. Să nu mai aştepţi. Să nu te mai plângi. Să le spui în faţă: vreau să-mi iau viaţa înapoi.

  E simplu: azi, eu vreau să fiu preşedinte. Azi, eu ştiu ce vreau. Şi nu sunt singur. Azi, în România mea, te vreau şi pe tine preşedinte. Eu, tu, noi avem azi puterea. Alege! Fă-ţi ziua de mâine mai fericită decât ziua de azi.

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume. Vreau.

Cu Gândul la România

Lista completă a tuturor secţiilor de votare pentru 16 noiembrie. PLUS: Descarcă declaraţia pe propria răspundere

7 nov 2014 1507 afisari
 Lista completă a tuturor secţiilor de votare pentru 16 noiembrie. PLUS: Descarcă declaraţia pe propria răspundere

Potrivit MAE, în Italia au fost organizate 51 de secţii de votare, dintre care trei la Roma, două la Milano şi două la Trieste. Românii din Spania vor putea vota la 38 secţii. Patru dintre acestea se află la Madrid, două la Barcelona, două la Zaragoza şi două la Castellon de la Plana.

În SUA, cetăţenii români au la dispoziţie 22 de secţii de votare, plasate pe coasta estică, pe coasta vestică, dar şi în zona centrală a acestui stat. Singurul oraş american în care se află mai multe secţii de votare este Chicago, cu două secţii.

Pe teritoriul Republicii Moldova, MAE a organizat 21 de secţii, dintre care patru sunt în Chişinău.

Marea Britanie găzduieşte pe teritoriul său 11 secţii de votare pentru românii din Regatul Unit. Trei dintre ele se află la Londra, dar câte o secţie se mai află şi în oraşe precum Leeds, Liverpool, Edinburgh, Belfast sau Birmingham.

În Franţa se află nouă secţii de votare. Două sunt la Paris şi câte una în Bordeaux, Marsilia, Toulouse, Strasbourg, Nancy, Brest, Lyon.

Cinci secţii de votare au fost organizate şi în Germania, câte una în oraşele Berlin, Hamburg, Bonn, Munchen şi Stuttgart. Tot cinci secţii sunt şi în Australia, la Canberra, Sydney, Brisbane, Melbourne şi Perth.

LISTA SECŢIILOR DE VOTARE (MAE)

HARTA INTERACTIVĂ A SECŢIILOR DE VOTARE (MAE)

DESCARCĂ DECLARAŢIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE (BEC)

Românii aflaţi în Belgia, Austria, Turcia, Ungaria, Serbia sau Canada pot vota în una dintre cele patru secţii de votare organizate în fiecare dintre aceste state. În Belgia toate cele patru secţii se află la Bruxelles, în Turcia, două dintre ele sunt la Istanbul iar în Ungaria, două secţii de votare au fost organizate la Budapesta, scrie Agerpres.

Secţii de votare se află şi în Afganistan, China, Cipru, Grecia, Israel, Polonia, Portugalia, Rusia, Ucraina, câte trei în fiecare dintre statele enumerate. În cazul Afganistanului, două dintre cele trei se află la Kabul iar a treia, la Kandahar.

În Africa de Sud, Brazilia, Cehia, Chile, Danemarca, Elveţia, Emiratele Arabe Unite, Finlanda, Irak, Olanda sunt câte două secţii pentru fiecare stat. În Olanda, ambele se află în Haga.

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe a organizat câte o secţie de votare în Albania, Algeria, Angola, Arabia Saudită, Argentina, Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Bosnia Herţegovina, Bulgaria, Columbia, Coreea de Nord, Coreea de Sud, Croaţia, Cuba, Egipt, Etiopia, Filipine, India, Indonezia, Iordania, Iran, Irlanda, Japonia, Kenia, Kuweit, Kazahstan, Letonia, Liban, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malaezia, Malta, Mexic, Maroc, Muntenegru, Nigeria, Norvegia, Noua Zeelandă, Palestina, Pakistan, Peru, Qatar, San Marino, Senegal, Singapore, Siria, Slovacia, Slovenia, Sri Lanka, Sudan, Suedia, Thailanda, Tunisia, Turkmenistan, Uruguay, Uzbekistan, Venezuela, Vietnam, Zimbawe.

Alte articole recomandate

Comentarii