•  

  VREAU

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume.

  Vreau să cresc, să visez, să aleg.

  Dacă spui acum aceste trei lucruri simple, cine aude vocea ta?

  Ai vrut libertate şi ţi-au dat linişte. Liniştea lor. Ai vrut schimbare şi ţi-au dat oamenii. Oamenii lor. Ai vrut să trăieşti bine şi ţi-au spus bine. Binele lor.

  Au trecut 25 de ani, iar viaţa ta a ajuns viitorul lor.

  După 25 de ani, îţi vor cere din nou să speri.

  Azi, poţi să ieşi din rând. Să le faci o surpriză. Să nu mai aştepţi. Să nu te mai plângi. Să le spui în faţă: vreau să-mi iau viaţa înapoi.

  E simplu: azi, eu vreau să fiu preşedinte. Azi, eu ştiu ce vreau. Şi nu sunt singur. Azi, în România mea, te vreau şi pe tine preşedinte. Eu, tu, noi avem azi puterea. Alege! Fă-ţi ziua de mâine mai fericită decât ziua de azi.

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume. Vreau.

Cu Gândul la România

LIDER, CINSTIT, COMPETENT, ECHILIBRAT şi EDUCAT. Ce locuri ocupă candidaţii la Cotroceni în topul celor mai importante cinci calităţi ale preşedintelui

15 nov 2015 118 afisari
LIDER, CINSTIT, COMPETENT, ECHILIBRAT şi EDUCAT. Ce locuri ocupă candidaţii la Cotroceni în topul celor mai importante cinci calităţi ale preşedintelui

Românii ştiu ce fel de preşedinte vor! Cele cinci cele mai importante calităţi pe care aceştia le-au ales pentru un preşedinte sunt: lider, cinstit, competent, echilibrat şi educat. Asta a reieşit dintr-un amplu sondaj realizat pe platforma "VREAU PREŞEDINTE", sondaj derulat în ultimele două săptămâni. Pornind de la aceste rezultate, i-am provocat pe cititorii noştri să spună în ce măsură se potrivesc aceste calităţi celor mai bine plasaţi prezidenţiabili în sondajele de opinie: Victor Ponta, Klaus Iohannis, Elena Udrea, Monica Macovei, Teodor Meleşcanu şi Călin Popescu Tăriceanu.

Primul loc în fiecare sondaj a fost adjudecat de candidatul Alianţei Creştin-Liberale, Klaus Iohannis. Acesta a obţinut  7,71 puncte din 10 posibile în sondajul privind candidatul cu cele mai bune calităţi de LIDER, 6,99 în cel referitor la care este cel mai CINSTIT prezidenţiabil şi media 8,09 în sondajul care viza identificarea celui mai ECHILIBRAT candidat dintre cei înscrişi în cursa pentru Cotroceni.

Iohannis a mai obţinut primul loc în sondajul care a determinat care este cel mai COMPETENT candidat, cu media 7,74, ocupând acelaşi loc întâi în studiul care a stabilit care este cel mai EDUCAT candidat, în opinia citiorilor noştri, cu media 8,13.

Monica Macovei (candidat independent) a ocupat locul secund în toate cele cinci sondaje. Victor Ponta (PSD-UNPR-PC) nu a obţinut decât două locuri 3, în sondajul privind calităţile de LIDER şi  în cel privind COMPETENŢA.

Locurile 4, 5 şi 6 au fost împărţite în fiecare sondaj de Elena Udrea, Teodor Meleşcanu şi Călin Popescu Tăriceanu. Meleşcanu este considerat cel mai puţin potrivit pentru a fi lider, Tăriceanu este pe ultimul loc în topul celor mai cinstiţi candidaţi, poziţie pe care o ocupă şi Elena Udrea cân vine vorba de clasamentul prezidenţiabililor echilibraţi şi educaţi.

Iată mai jos, rezultatele integrale ale celor cinci sondaje:

LIDER

Rezultatele îl plasează pe Klaus Iohannis lider detaşat, cu o medie de 7,71 puncte din 10 posibile.

Pe locul secund este Monica Macovei, care a obţinut din partea cititorilor noştri media 5,10, pe locul trei fiind Victor Ponta, cu 4,96.

Locurile 4, 5 şi 6 sunt ocupate în ordine de Elena Udrea (4,24), Călin Popescu Tăriceanu (4,20) şi Teodor Meleşcanu (3,53).

CINSTIT

Rezultatele îl plasează pe Klaus Iohannis lider, cu o medie de 6,99 puncte din 10 posibile.

Pe locul secund este, la mică distanţă, Monica Macovei, care a obţinut din partea cititorilor noştri media 6,68, pe locul trei fiind clasată Elena Udrea, cu 4,01.

Locurile 4, 5 şi 6 sunt ocupate, în ordine, de Teodor Meleşcanu (3,65), Victor Ponta (3,43) şi de Călin Popescu Tăriceanu (3,34).

ECHILIBRAT 

Rezultatele îl plasează pe Klaus Iohannis lider, cu o medie de 8,09 puncte din 10 posibile.

Pe locul secund se află Monica Macovei, care a obţinut din partea cititorilor noştri media 5,45, pe locul trei fiind clasat Teodor Meleşcanu, cu 4,82.

Locurile 4, 5 şi 6 sunt ocupate, în ordine, de Victor Ponta (4,31), Călin Popescu Tăriceanu (4,28) şi de Elena Udrea, cu o medie de 4,14.

COMPETENT

Rezultatele îl plasează pe Klaus Iohannis lider, cu o medie de 7,74 puncte din 10 posibile.

Pe locul secund este Monica Macovei, care a obţinut din partea cititorilor noştri media 5,54, pe locul trei fiind clasat Victor Ponta, cu 4,48.

Locurile 4, 5 şi 6 sunt ocupate, în ordine, de Călin Popescu Tăriceanu (4,17), Elena Udrea (4,03) şi Teodor Meleşcanu (3,88).

EDUCAT

Rezultatele îl plasează pe Klaus Iohannis lider, cu o medie de 8,13 puncte din 10 posibile.

Pe locul secund este, la mică distanţă, Monica Macovei, care a obţinut din partea cititorilor noştri media 6,44, pe locul trei fiind clasat Teodor Meleşcanu, cu 6,10.

Locurile 4, 5 şi 6 sunt ocupate, în ordine, de Călin Popescu Tăriceanu (5,42), Victor Ponta (4,60) şi de Elena Udrea (4,04).

Comentarii