•  

  VREAU

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume.

  Vreau să cresc, să visez, să aleg.

  Dacă spui acum aceste trei lucruri simple, cine aude vocea ta?

  Ai vrut libertate şi ţi-au dat linişte. Liniştea lor. Ai vrut schimbare şi ţi-au dat oamenii. Oamenii lor. Ai vrut să trăieşti bine şi ţi-au spus bine. Binele lor.

  Au trecut 25 de ani, iar viaţa ta a ajuns viitorul lor.

  După 25 de ani, îţi vor cere din nou să speri.

  Azi, poţi să ieşi din rând. Să le faci o surpriză. Să nu mai aştepţi. Să nu te mai plângi. Să le spui în faţă: vreau să-mi iau viaţa înapoi.

  E simplu: azi, eu vreau să fiu preşedinte. Azi, eu ştiu ce vreau. Şi nu sunt singur. Azi, în România mea, te vreau şi pe tine preşedinte. Eu, tu, noi avem azi puterea. Alege! Fă-ţi ziua de mâine mai fericită decât ziua de azi.

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume. Vreau.

Cu Gândul la România

Întoarcerea e interzisă, Klaus Iohannis!

19 nov 2014 16844 afisari
Întoarcerea e interzisă, Klaus Iohannis!

"Vrem să preluam puterea, noi, PNL” anunţa cam prea grăbit Klaus Iohannis acum două zile. Probabil că euforia în partid e mare şi sentimentul acolo e complet diferit de ce se vede în partea astălaltă, a activiştilor online.

Profit deci de ocazie să-l informez pe noul preşedinte în legătură cu mandatul pe care l-a primit din partea a 2 milioane de oameni în plus, care s-au urnit din casă să-l voteze.

Nimeni din clasă politică nu are mandat să se întoarcă la putere!

Asta trebuie să fie clar. Nu avem de ce să-l înlocuim pe Miki Spagă cu Videanu sau pe Ecaterina Andronescu cu madam Roberta Anastase. Oamenii n-au ieşit în stradă şi după aia la urne pentru că bătrânii aleşi inepţi şi suspicionaţi de corupţie care au dat ţara pe mână stângii să se întoarcă undeva!

Nimeni n-a stat la coadă ore în şir la Paris pentru Blaga şi Udrea, pentru Băsescu şi MRU, pentru toată echipa de şoc a trecutului în nici un caz glorios al acestei ţări!

Nu ne-am pierdut nopţile pe calculatoare pentru activul de lipitori de partid şi de stat!

Oamenii n-au făcut frigul cu copii în braţe, ca să schimbe firmele de casă ale PSD care tocmai s-au instalat bine la robinetul cu bani şi să se întoarcă la vechile contractele oneroase ale PDL sau bătrânele şmecherii ale lui Fenechiu sau Chiuariu, de la PNL!

Nu de-aia a făcut facebook-ul revoluţie, ca să aducă pe cineva la putere. Ci pentru ca să înlăture o clasă coruptă şi spoliatoare!

Aveţi şansa să vă delimitaţi de ea prin următoarele alegeri pe care le veţi face, domnule Iohannis.

Pentru că nu mai sunteţi membru PNL. Sunteţi preşedinte al României şi cred că aţi înţeles deja că cea mai mare parte din ţara asta nu e membră a vreunui partid -€“ poate doar al deznădejdii.

Lucian Mîndruţă

Comentarii