•  

  VREAU

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume.

  Vreau să cresc, să visez, să aleg.

  Dacă spui acum aceste trei lucruri simple, cine aude vocea ta?

  Ai vrut libertate şi ţi-au dat linişte. Liniştea lor. Ai vrut schimbare şi ţi-au dat oamenii. Oamenii lor. Ai vrut să trăieşti bine şi ţi-au spus bine. Binele lor.

  Au trecut 25 de ani, iar viaţa ta a ajuns viitorul lor.

  După 25 de ani, îţi vor cere din nou să speri.

  Azi, poţi să ieşi din rând. Să le faci o surpriză. Să nu mai aştepţi. Să nu te mai plângi. Să le spui în faţă: vreau să-mi iau viaţa înapoi.

  E simplu: azi, eu vreau să fiu preşedinte. Azi, eu ştiu ce vreau. Şi nu sunt singur. Azi, în România mea, te vreau şi pe tine preşedinte. Eu, tu, noi avem azi puterea. Alege! Fă-ţi ziua de mâine mai fericită decât ziua de azi.

  Vreau. Un singur cuvânt care poate face o viaţă. Pune-l oriunde şi poate ridica o lume. Vreau.

Cu Gândul la România

Câte voturi a obţinut în România PSRM, partidul antiromânesc aflat pe primul loc în urma alegerilor din Moldova

1 dec 2014 2809 afisari
Câte voturi a obţinut în România PSRM, partidul antiromânesc aflat pe primul loc în urma alegerilor din Moldova

În secţiile de votare din România, PSRM, aflat pe primul loc în alegerile din R.Moldova, nu a primit niciun vot, în schimb PLDM şi PL au obţinut împreună peste 70 la sută din voturi.

Cetăţenii moldoveni care au votat în România au optat în principal pentru PLDM, care a obţinut 40 la sută şi Partidul Liberal - 33 la sută. Partidul Democrat din R.Moldova a obţinut 5 la sută (sub pragul de 6 la sută necesar intrării în Parlament), PCRM 1 la sută, iar candidatul independent Oleg Brega, 2 la sută.

Rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din R.Moldova urmează să fie anunţate la ora 11.00 de Comisia Electorală Centrală.

După numărarea a 88,37 la sută din voturi, partidele proeuropene aveau un uşor avans, în pofida faptului că PSRM (prorus) se menţinea pe primul loc cu 21,43 la sută din voturi. Socialiştii sunt urmaţi de PLDM cu 19,47 la sută, PCRM cu 17,85 la sută, PDM cu 15,75 la sută şi PL cu 9,39 la sută.

Alte articole recomandate

Comentarii